Personvernerklæring

Denne Personvernerklæringen gjelder for Gi elektro as - gielektro.no som er den behandlingsansvarlige og som kan innhente og bruke de personopplysninger som angis nedenfor i pkt. 2.

1. Hvilke personopplysninger blir behandlet?

gielektro.no behandler følgende informasjon for å oppfylle formålet med behandling av personopplysningene: Navn, kontaktinformasjon, kjøps-/salgsbetingelser, kjøpsstatistikk, informasjon om produkter og tjenester som er solgt eller kjøpt, inngåtte avtaler, teknisk informasjon om produkter  eller annet for overholdelse av inngåtte avtaler med deg. Personopplysninger kan også finnes i notater eller løpende tekst som ikke er strukturerte eller søkbare i gielektro.no sine dataregistre.

gielektro.no er behandlingsansvarlig for personopplysningene og lagrer og behandler personopplysninger i henhold til personopplysningsloven med forskrifter.

2. Hvorfor innhenter vi opplysninger?

Dine personopplysninger og den innsamlede informasjonen vil bli benyttet av gielektro.no til oppfyllelse av dine avtaler med gielektro.no eller samarbeidspartnere, administrasjon av garantisaker, gjennomføring av markedsføring, utstedelse av kundetilbud samt fullføring av lovpålagte forpliktelser.

3. Underleverandører (databehandlere)

gielektro.no benytter underleverandører for å gjennomføre tjenesten, herunder til å drifte kommunikasjonsverktøy. Vi kan også engasjere samarbeidspartnere for å utføre analyser og spørreundersøkelser. Dette gjør det mulig å tilby deg som kunde bedre betingelser og tjenester.

gielektro.no er ansvarlig for all databehandling utført av underleverandører.

Databehandleren skal etter avtale med oss behandle personopplysningene dine på den måten vi bestemmer. Vi pålegger databehandleren å sørge for en forsvarlig informasjonssikkerhet, herunder at persondata ikke kan overdras til andre.

4. Overføring av personopplysninger til tredjepart

gielektro.no overfører ikke personopplysninger om kunder til andre.

5. Retten til innsyn og endring av personlig data

Du kan kontakte oss og få vite hvilke personopplysninger som er registrert om deg. Dersom opplysningene er feil, ufullstendige eller irrelevante, kan du kreve at de skal rettes eller slettes. Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke til at vi benytter dine opplysninger til markedsføringsformål (for eksempel utsendelse av SMS og nyhetsbrev).

Kontaktdetaljer til Gi Elektro AS: stig@gielektro.no

6. Avslutte ditt samtykke

Om du ikke ønsker SMS eller nyhetsbrev, respekterer vi selvsagt det.

Våre abonnenter kan enkelt avmelde seg fra vår e-post service (nyhetsbrev). Dette kan du gjøre gjennom å klikke på avmeldingslinken som finnes i nedre del av alle nyhetsbrev fra gielektro.no

Om du har spørsmål om våre kommunikasjonskanaler via SMS eller nyhetsbrev, er du velkommen til å sende oss en e-post til stig@gielektro.no eller ring oss på Tlf: 91 54 43 44

Bestill gratis befaring her!

Eller send oss en beskjed

Her kan du bestille helt gratis befaring for varmepumpe hjemme hos dere.
Vi kommer på besøk og avgjør hvilket produkt som er best for deres hjem.
Gratis befaring er tilgjengelig i hele Romsdal.

Kontaktinformasjon

Iver Eidesveg 34, 6490 Eide
452 22 838
Tusen takk!
Din beskjed er sendt og vi kontakter deg så snart vi kan.
Ha en fortsatt fin dag!
Oj oj oj...Noe gikk galt. Din beskjed er ikke sendt.
Forsøk igjen eller kontakt oss på telefon eller epost isteden.
Personvernerklæring
Copyright 2020 GI Elektro AS
Utviklet av Annec Design